Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2018 09:25 - Предстои ни масово възкресяване и лекуване с информация
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1844 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 21.10.2018 09:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                                Лияна Фероли  

Удивителни лечителски технологии практикуват в Биоинформационния център “Ноосфера” в Москва.

лечители и учени, като академика по информатизация Аркадий Наумович Петров и Игор Виталиевич Арепиев провеждат неврохирургично ефективно лечение на най-тежките и неизлечими досега болести, осъществяват регенерация на отстранени органи. Водят и занятия по самоусъвършенстване за достъп на всички хора по тези методики, провеждат занимания с хора с необичайни способности, свързани с управляемото ясновидство. Това обучение става благодарение на включения в съзнанието им биокомпютър. Преподават и способи за повишаване равнището на човешкото съзнание, дори т.нар. влизане в екрана на съзнанието.  

Със затворени очи да се вижда ярка бяла точка на черен фон и после с концентрация тя да се разширява в огромен екран по цялото зрително поле. След което мислено се рисува по него и се наблюдават цветните оттенъци. При това влизане в екрана се вижда света, в който отиват душите ни. Там хората са като нас, само че телата им са полупрозрачни и най-вече питат как да стигнат до възкресяването си. Учените им отговарят, че за да се стигне до там, трябва да се задействат няколко роднини и близки на тези хора във физически план, които много искат това да се случи. А колкото повече има такива желаещи, толкова по-лесно и бързо ще премине процесът. А   когато броят на възкресените достигне критично равнище, ще настъпи масово възкресяване на всички.  

В Русия, освен академик Петров и Арепиев, за възкресяване говорят и академик Грабовой и Владимир Носков в книгата си “Възкресяването – днес и завинаги”.   Нашият учен-физик Божидар Палюшев също пише, че “всички “чудеса”, като прорицанието, възкресяване на мъртви, лекуване на болести и др., са достъпни за практиката на хора, които имат определени качества и знания в тази нова научна област”. Но за тях трябва да се крещи с цяло гърло, казват руските учени, защото   само колективното съзнание на всички или на повечето живеещи на Земята е в състояние да сътвори чудо като възкресяването и безсмъртието.   В тази връзка е известен хуморът на американския писател Джеймс Халприн, който казва: “Хората са си набили в главата, че са смъртни и си мрат по инерция.”   И е напълно прав.

За човека изобщо не е задължително да умира и неизбежността на смъртта ще бъде реална, само докато общественото съзнание допуска тази печална констатация. Но ако хората престанат да мислят, че смъртта е задължителна, просто няма да я има, казва Игор Петров. А Грабовой добавя, че това е напълно възможно, тъй като   цялото пространство е проекция на съзнанието.   И безсмъртието е акт на колективното съгласие за вечен живот, за неумиране. Тоест, колективното съзнание трябва да приеме факта на безсмъртието и то от хипотетичната област ще се премести в реалната.  

Вярвайки в тези идеи, двамата руски учени Петров и Арепиев лекуват с информация, намират корените на болестите в духовен план, изтръгват ги и така избавят и тялото от физическите страдания. Те са разработили т.нар. BIP/ Биоинформационно програмиране/, което се опира на фракталността на мирозданието. Според него, човекът е част/фрактал/ от информационното поле на Вселената, от нейната духовна същност.   Днешните масови заболявания /инфаркти, инсулти и др./ са резултат от загубването на тази връзка, на смисъла на живота, на духовния комфорт, на духовните опори,   категорични са учените-медици. Игор Виталиевич Арепиев предсказва в “Ноосфера” морфологията и картината на човешки клетки в стъкленици “Петри” със свежи посевки дори от разстояние. Ускорява процеса на делението им в лабораторни условия. Регенерира стволови клетки, които са по-плътни и буквално са наситени с информация , “чете” я като по книга и създава от нея холограма на органа на мястото, където трябва да бъде. После задейства процеса на делене на стволовите клетки, гледа холограмата и органът нараства. Със своята енергия задейства програма за материализация на клетките на органа и те нарастват, делят се по информацията, заложена в холограмата.   Тоест, вместо прибори, използва развитото си вътрешно зрение и възстановява органите чрез вкарване на информация за оздравяване.  

Петров обяснява, че   информацията е изкривена форма на пространството.   Затова трябва да се следят нишките на ДНК и където има пробив, разрив, има и патология, болест. Но щом пробивът се запълни с информация, организмът става здрав, защото преди лечението да стане на енергийно и на физическо ниво, трябва да започне на информационно. После трябва да се изпратят импулси на клетъчното ядро за делене и за възстановяване на разривите.   Тези импулси като лазерни лъчи създават в ядрото мощно свръхналягане и то изтласква от клетката-майка нова миниклетка. Така от ДНК-спиралата тръгва новозаписаната информация като енергия, протича лавинообразно делене на клетките и разривите се запълват.  

Лечението става чрез даване на информационен импулс и премахване на клетъчните увреждания със свръхналягане в техните ядра. Именно там е   основната енергия под формата на желеподобна маса и тя стига за хиляда години работа на клетките, колкото е и възможността да живее човекът.   Но ние боледуваме, защото не умеем да използваме добре този ресурс и да записваме информацията за здравословното си благополучие в своеобразната перфолента, наречена ДНК, казва академикът-ясновидец Петров. И защото не умеем чрез информационните импулси-лъчи за здраве да запълваме празнините в тази лента. А те дори могат да се предават напред в бъдещето, в което да няма никакво заболяване. 

копие от в.психо    



Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Точно затова
20.10.2018 09:31
руските болни са най- здрави!
цитирай
2. lexparsy - Поздравления bven!
20.10.2018 10:13
Вярвам че е така за регенерацията...Доста отдавна четох, че не езотерично, а научно е доказано че механизма на ендокринната система може да трансформира всякакви клетки в стволови. За съжаление това, както и много други "тайни", които винаги са се знаели са укрити тенденциозно... и то от кратко време спрямо историята на човека... и не за дълго...
цитирай
3. bven - на 3: lexparsy, нашите екстрасенси са предсказали, че 21 век е век на изненади и излизане наяве
20.10.2018 15:16
скрити тайни на човечеството. Важното е ние да знаем и четем, че има хора и това не умеят, като нежеланите посетители :))). Всеки с ролята, която си е избрал!
Поздрави и пак идвай!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866966
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава