Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 07:18 - Международна Конференция - Скалица 2014
Автор: thewitness Категория: Новини   
Прочетен: 5509 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Ямбол Днес  автор Ваня Авджиева


Скалица. Хората имат огромен потенциал за духовно развитие и постигане на способности, които сега се смятат за свръхестествени, това ще бъде посланието към България и света, отправено от международната УФО-конференция, която ще бъде проведена през октомври в Скалица. Информация за подготовката й бе получена в редакцията от Иван Иванов, скаличанин, живеещ в САЩ. За читателите припомняме, че Иванов е човекът, който направи много за популяризиране на лечебните свойства на скалите край с. Скалица, той бе и основател на първия и единствен в областта клуб на уфолозите. „Надявам се, да се оформи нов поглед към неща и събития, сред които сме живели и живеем и досега не сме допущали, че имаме съседи, които съществуват в паралелна на нашата реалност.”, заявява Иванов в писмо до вестника.
Проектът за програмата на конференцията е много амбициозен и да се реализира дори наполовина, пак ще бъде най-малкото твърде интересно, даже и за неизкушените от необяснимите и анормални явления около нас. Предвижда се един български учен да изнесе доклад за проучванията си в Странджа и конкретно за Бастет, божеството, погребано в Градище в района на Странджа. Водят се разговори и се очакват представители на Българската уфологична мрежа, които имали интересни неща за споделяне. Очакват се отговори на отправена покана за участие към изследователи на НЛО от Англия, от организация, основана през 1960 г. Един от поканените от САЩ, който е участвал в тайни операции на военните в разследвания на НЛО, може да дойде и по определението на Иванов ще бъде „черешката на тортата”, защото той лично е бил и може да влиза в контакт с извънземни, а освен това имал способности да определя къде ще има кацане на НЛО.
На конференцията ще бъдат представени около 1000 страници документи от ФБР, ЦРУ и Пентагона за разследване на НЛО, за близки срещи със същества от други светове. Ще бъде показан английски документален филм за Бети и Барни Хил - първите отвлечени от НЛО и техните разкази под хипноза какво си спомнят за случая.
Ще бъде направена отново, на място, демонстрация на въздействието на скалите върху здравето на човека /Преди десетина години, пред повече от 15 представители на медии, в присъствието на лекар и фелдшер, по инициатива на Иванов, се състоя подобна демонстрация. Журналистите станаха свидетели как само след престой от 15-20 минути при скалите кръвното налягане на хипертоници, измерено от медиците преди и след престоя, се нормализира./ Въздействието на скалите, разбира се, не се ограничава само върху кръвното налягане, но на конференцията ще бъдат изнесени повече подробности по темата. Вероятно най-силен интерес ще предизвика планираният опит за контакт с форми от други светове.
Пред реализирането на конференцията стоят и много проблеми, сред които най-съществените са разстоянието /за гостите/ и необходимостта от много средства. Организаторът обаче е убеден, че тя ще се проведе.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. getmans1 - Ех, упорит човек ...
12.09.2014 17:30
е този Иван!
Поздрави от „Мъдромер“:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: thewitness
Категория: Други
Прочетен: 221130
Постинги: 91
Коментари: 73
Гласове: 344
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930