Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2010 19:14 - UFO beyond the mistery or the hidden truth
Автор: thewitness Категория: Други   
Прочетен: 2021 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.08.2010 10:41


НЛО отвъд мистерята, или забулената Истина.

 

Дълги години темата НЛО в България будеше насмешка преливаща в несериозност или провокираше запалени дискусии между традиционната наука и различно мислещите хора, които не се вписват в концепцията на шопите: „ това не може да бъде, защото не може да бъде”.

Човечеството помни периодите на големите „взривове” в науката, когато хора с необикновен талант и творческа мисъл направиха колосални открития, които в днешно време са част от ежедневието ни, и едва ли ни идва на ум какво е трябвало да преживее Галилео Галилей твърдейки, че Земята не е плоска и че не е център на Вселената. Разбира се за дързостта си по онова време е заплатил с живота си.

Пак от историята научаваме, че единствения народ, заради себелюбието си, лицемерието, подлостта и грехопадението си предаде и уби своя Бог Исус Христос. Явление, което не е познато в никоя Източна философия и религия. Не само, че го предаде и уби, но си закачи на врата кръста, чрез който техния Бог и Спасител намери смъртта си. Много скоро последователи на Христос бяха жестоко преследвани и избивани,  свидетелите бяха ликвидирани и дойде време да се организирана религиозна институция, с лице на превидно смирение и дух на лицемерие си приписаха власт и се клеха в името на убития от тях Христос. Пак от историята ни е известно, колко много свободни умове са били екзекутирани от Католическата Църква само защото са се родили в неподходящото време на неподходящото място.  Необходимо е било да изминат векове, за да може изреченото и откритото да се наложи и признае като знание и истина.

Повече  от четвърт век истината за НЛО и това, че планетата ни Земя е била посещавана и се посещава от предаставители на други светове беше укривана и прекроявана. И както е казъл мъдреца: „ ... когато му дойде времето всичко ще бъде разкрито”, без значение дали ни се иска или не.  Много тайнства ще бъдат разкрити в последните дни, се казва в пророчество изречено в Библията.

По-големите световни правителства, като на Америка, Русия, Англия, Япония, Китай и т.н. в продължение на четвърт век, са пазили и все още пазят кутията на Пандора. Скритото знание за това, че са имали необявени официални бюджети за изследване на НЛО и осъществени контакти с друг високоинтелигентен разум.

Свидетели присъствали на такива срещи проговарят и разказват за истории, които не са хрумвали на никои създател на фантастичен филм.

В началото на 21 век сме, и кутията на Пандора е пропукана, духът е излязъл, времето е дошло за нови открития. Дали йезуитите и фарисеите ще бъдат щастливи вече няма значение. Истината е на прага на домовете ни. Никой не може да я спре.

Др. Стивън Гриър от Северна Каролина, САЩ още на седем годишна възраст без да го желае става свидетел на нещо необикновено, което в последствие ще продължи и ще го съпътства в живота му. Дори и до днес. През 1990 г. създава CSETI ( Международен Център за Изучаване на Извънземен Разум), но който е международен директор, и чрез който сега публично стават известни документи с класифицирана информация на ниво TOP SICRET. Следва логичен въпрос, след като документите са с висока степен на секретност, как той е успял да си ги набави?

След създаването на CSETI и публикуването на сайт в Интернет, бивши военни работели в Тайните Служби, в ЦРУ, Военно  Въздушни сили и прочие решават да разкрият истината, която са пазили до този момент. Тайна, която не са могли да обсъждат дори в семейството си.  Свидетелствата на близо 180 човека са прилежно документирани в папка от повече от 800 страници, в това число и видеозаписи на автентично НЛО са били предоставени на тогавашния президент на САЩ, Бил Клинтън.

Др. Стивън Гриър предоставя същите документи на последвалите президенти на САЩ Джордж Буш и Барак Обама. Среща се също така и с директорите на ЦРУ при едното и другото правителство и ги моли да направят публично изявление и отваряне на всички секретни файлове с подобна информация. До този момент все още се пази мълчание от Белия Дом, но правителствата на Великобритания и Германия разсекретиха досиетата за НЛО и Близки срещи от Трети Вид.

Вероятно някой ще каже: „ Е добре, да предположим, че истината бъде разкрита. Тогава, какво следва?” Отговор: Тогава правителствата на държавите по света, особено на по-големите икономики ще бъдат принудени да признаят, че развитието на цивилизацията ни се приближава към собствената си гибел и самоунищожаване, ако продължава да използва досега известните ни енергиини източници. В последните 20 години всички сме свидетели на промяната на климата на земята, глобално затопляне, изтъняването на озона около земята. Ктаклизми, наводнения, земетресения, страдание и болка. От друга страна войни, терористични актове, икономически кризи разтърсват света в който живеем. С една дума, ако човечеството смени досегашните си източници на енергия големите нефтени картели, компаниите търгуващи с природен газ ще загубят бизнеса си, парите си, влиянието си върху световната икономика. Вероятно има много политици замесени в голямата драма с енергията и комисионните осигуряващи лоби и влияние.

За нещастие краят на този голям заговор наближава. Представителите на Високоинтелигентни Цивилизации осъществяват контакти и с обикновенното население.

Др. Стивън Греър организира целогодишно в САЩ чрез CSETI практическо обучение за всеки, който желае да влиза в контакт с представители на други цивилизации. По този начин всеки може да бъде посланик и представител на Земята.  Обикаля света и провежда конференции на които запознава широката общественост с загадката НЛО. Миналото лято през месец Юли посещава Испания, където участва в семинар по темата.

Какви са посланията ? Каква е алтернативата за човешката цивилизация,спасение или самоунищожение?

Поставена е основата на независимата дипломация, за установяване на мир, не само световен, но и планетарен.

За всичко това и още в следващата публикация.
За съжаление видеото е на английски,за което се извинявам.






Тагове:   mistery,   truth,   Hidden,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thewitness
Категория: Други
Прочетен: 219687
Постинги: 91
Коментари: 73
Гласове: 344
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031